Telefon: +385 31 377 511
Email: info@skender.hr

POVRAT I RASKID UGOVORA

Imate pravo na povrat robe u roku od 15 radnih dana po primitku pošiljke bez navođenja razloga povrata.
ZAMIJENA
Za zamjenu robe, potrebno je poslati zahtjev na email adresu info@skender.hr.
Slanje novog artikla radimo tek po primitku vraćenog artikla, te kada utvrdimo da je vraćeni artikl nenošen i neoštećen.
Artikl je potrebno vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži dodatno zapakiranoj u paket, poželjno u kutiji u kojoj ste primili paket.
Prilikom vraćanja naručenog artikla na našu adresu trošak poštarine snosi kupac.
POVRAT (ukoliko želiš povrat novčanih sredstava)
Povrat kupljenog artikla je potrebno izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada je najavljen jednostrani raskid ugovora (mailom ili u sklopu paketa za povrat).
Prilikom povrata obavezno ispuni obrazac za zamjenu koji je stigao uz račun ili isti ponovo preuzmi putem linka jednostrani raskid ugovora.
Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je uplata izvršena. Ukoliko je Vaša narudžba plaćena karticom novac će biti vraćen na karticu, a za plaćanje pouzećem sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun.
Slanje novog artikla radimo tek po primitku vraćenog artikla te kada utvrdimo da je vraćeni artikl nenošen i neoštećen.
Artikl je potrebno vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži dodatno zapakiranoj u paket, poželjno u kutiji u kojoj ste primili paket.
Prilikom povrata naručenog artikla kupac snosi trošak povrata.
Zamjena robe se može izvršiti kurirskom službom.
Napominjemo da je kurirskoj službi potrebno okvirno 3 radna dana za prijevoz paketa u svakom smjeru, te molimo za strpljenje dok obradimo Vaš zahtjev za zamjenu ili povrat.