Telefon: +385 31 377 511
Email: info@skender.hr

MIDEA je opremila 7 stadiona u Rusiji 2018.

Midea je vodeći svjetski proizvođač klimatizacijskih sustava i uređaja. Midea je osigurala centralne klimatizacijske sustave na sedam stadiona FIFA Svjetskog kupa 2018. godine u Rusiji. Midea oprema nudi sveobuhvatne klimatizacijske sustave za stadione od rashladnika vode, ventilokonvektora do (VRF) sustava.

Središnji klimatizacijski uređaji tvrtke Midea djeluju na sljedećim stadionima:
Stadion Luzhniki, Moskva
Stadion Volgograd, Volgograd
Stadion Ekaterinburg, Ekaterinburg
Nizhny Novgorod stadion, Nizhny Novgorod
Stadion Kaliningrad, Kaliningrad
Stadion Samara, Samara
Stadion Sankt Peterburg, Sankt Peterburg

“Vrlo smo ponosni što su ti ruski stadioni odabrali Midea kao dobavljača klimatizacije”, rekao je Johnson Huang, direktor marketinga Midea središnje klimatizacijske jedinice. “Velika nam je čast podržati ruske sportske priredbe s energetski učinkovitim i pouzdanim proizvodima i lokaliziranom uslugom. Ovo je također izvrsna prilika za pokazivanje Midea predanosti pružanju iznenađujuće prihvatljivih rješenja. ”

Midea visoko učinkoviti rashladnik vode i inteligentni VRF sustav temelje se na tehnologiji koja zadovoljava zahtjeve razine 1 za međunarodne standarde energetske učinkovitosti.

Midea ima dugu povijest pružanja učinkovitih, udobnih i energetskih ušteda punih inverterskih tehnoloških rješenja za niz velikih interkontinentalnih turnira i nacionalnih igara.

“Midea je snažan navijač sporta. Naša je misija pružiti udoban stadion i okruženje sportskim događajima. Rusija je vitalni dio globalne športske zajednice. Bio je domaćin niza vrhunskih sportskih događaja. Također ima svjetski poznate sportaše i odani sportski obožavatelji “, rekao je Huang. “Midein doprinos učinit će ugodnije iskustvo ruskim domaćinima, sportašima i gledateljima”.