Telefon: +385 31 377 511
Email: info@skender.hr

D.V. COIL DISINFECTANT – Sredstvo za dezinfekciju klima uređaja – 1L

19,78  (149,03 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

D.V. COIL DISINFECTANT je sredstvo za dezinfekciju koje je formulirano za uništavanje bakterija plijesni i gljivica. Sredstvo uspješno djeluje na široki spektar bakterija. Ako se rabi prema uputama uništava: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus i Salmonella Choleraesuis, uzročnike gripe A i Hongkonške gripe, te herpesa simplex tip 2. Djeluje fungicidno na Trichophyton mentagraphytes i sprječava razvoj plijesni. Učinkovito odstranjuje neugodne mirise koji su posljedica metabolizma mikroorganizama. Može se rabiti u bolnicama, kućanstvu, liječničkim i zubarskim ordinacijama, dječjim vrtićima i sl. Proizvod je registriran u registar biocidnih pripravaka pri Ministarstvu zdravlja pod brojem 534-08-01-4/3-09-2 te je testiran protiv Legionele u skladu s normom EU-1276.

 

D.V. COIL DISINFECTANT  pomaže u otklanjanju uzroka sindroma “bolesnih zgrada” kod osjetljivijih osoba.

KARAKTERISTIKE:

  • Uništava klice i bakterije koje izazivaju neugodne mirise
  • Sprječava stvaranje plijesni
  • Čisti i dezodorira
  • Registriran je u registar biocidnih pripravaka pri Ministarstvu zdravlja
  • Testiran protiv Legionele u skladu s normom EU-1276

PODRUČJA PRIMJENE:

D.V. COIL DISINFECTANT  namijenjen je za dezinfekciju zračnih kanala, izmjenjivača, drenažne tave, opreme za filtriranje zraka, te većine drugih tvrdih površina.

D.V. COIL DISINFECTANT na ekonomičan način osigurava jedinstveno bezkiselinsko čišćenje. Ovaj proizvod istovremeno čisti, dezinficira i dezodorira. Može se rabiti u bolnicama, stanovima, liječničkim i zubarskim ordinacijama, staračkim domovima, dječjim vrtićima, restoranima, sportskim objektima, prometnim terminalima, hotelima, tvornicama, poslovnim zgradama i automobilima. D.V. COIL DISINFECTANT može se nanositi na sve površine od nehrđajućeg čelika, plastike, metala, drva, popločane ili emajlirane površine.

UPUTE ZA UPOTREBU:

KORAK 1. – Dezinfekcija klima uređaja

Okrenite mlaznicu na položaj “Uključeno”. Mlaznicu držite na udaljenosti 15 do 20 cm od površine. Ravnomjerno raspršite D.V. COIL DISINFECTANT na čistu i po mogućnosti suhu površinu klima uređaja. Pazite da površina bude temeljito natopljena. Ostavite sredstvo da se osuši, ili ostavite sredstvo da djeluje na površini cca 10 minuta, a zatim obrišite suhom i čistom krpom.

KORAK 2. – Upute za dezinfekciju, suzbijanje virusa i plijesni na ostalim neporoznim površinama

Očistite površinu prije dezinfekcije. Mlaznicu držite na udaljenosti 15 do 20 cm od površine. Nakon prskanja istrljajte četkom, spužvom ili krpom. Nemojte udisati raspršenu maglicu. Tretirane površine moraju ostati vlažne 10 minuta. Nakon toga obrišite krpom.

KORAK 3. – Generalno čišćenje

Poprskajte nečistu površinu, zatim obrišite. Kod jako uprljanih površina ponovite postupak. Površine koje dolaze u izravni dodir s hranom, treba isprati pitkom vodom.

 

Volumen proizvoda je 1L.

Cijena je za jedan komad.