Telefon: +385 31 377 511
Email: info@skender.hr

Tablete za održavanje drenažne tave i linije odvodnje kondenzata – 10/1

6,37  (47,99 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

ACTABS EE, ACTABS, ACTABS XX, ACTABS W i ACTABS JR su tablete koje odstranjuju ili sprječavaju većinu začepljenja kondenzata u drenažnoj tavi i liniji odvodnje uređaja za kondicioniranje zraka i hlađenja do kojih dolazi zbog nastajanja bakterijske sluzi, hrđe, prašine iz zraka, mulja i ostalih krutih tvari.

 

Kad se u drenažne tave stave tablete, spriječit će pojavu neugodnih mirisa. ACTABS JR tablete osim što održavaju drenažnu tavu i liniju odvodnje čistom odlikuju se ugodnim osvježavajućim mirisom.

 

PODRUČJA PRIMJENE:

Actabs EE rabi se u sustavima od 3,5 KW do 21 KW.

Actabs je veća verzija za sustave od 21 KW do 56,22 KW. Predviđen je za uređaje za kondicioniranje zraka komercijalne veličine koji se obično ugrađuju u motelima, hotelima, bolnicama, staračkim domovina, školama, stanovima i poslovnim zgradama.

Actabs XX je najveći od patentiranih automatskih dozatora. Projektiran je za sustave od 56,22 KW i više s većim volumenom protoka kondenzirane vode.

Actabs JR su pojedinačne tablete pakirane u većoj ekonomičnoj ambalaži. Koriste se za jednomjesečno tretiranje svih sustava. Actabs JR tablete osim što održavaju drenažnu tavu i liniju odvodnje čistom odlikuju se ugodnim osvježavajućim mirisom.
Posebno prikladne za male i uske drenažne tave.

U rezervoarima ovlaživača zraka Actabs JR tablete kontroliraju pojavu neugodnog mirisa.

UPUTE ZA UPOTREBU:

KORAK 1.

Patentirani automatski dozator s tabletama izvadite iz vanjske plastične vrećice. Položite dozator s rupicama okrenutim prema dolje na drenažnu tavu što je moguće dalje od ispusnog otvora. Pazite da jedina tableta na kraju dozatora bude najudaljenija od ispušnog otvora. Kod izuzetno prljavih drenažnih tava dobro je očistiti drenažnu tavu prije polaganja dozatora. Nečistoća bi mogla začepiti otvor na dnu dozatora i onemogućiti doziranje.

KORAK 2.

Actabs EE – koristite jedan dozator na svakih 0,162 kvadratnih metara površine drenažne tave.

NAPOMENA:

Dodajte još 12 tableta svaka 3 mjeseca ili svaki put kad se pojave neugodni mirisi.